Soklat (warna)

Werna
Soklat
About these coordinatesAbout these coordinates
— Color coordinates —
Triplet RGB #964B00
B (r, g, b) (150, 75, 0)
HSV (h, s, v) (30°, 100%, 59%)
Sumber [Unsourced]
B: Dinormalisasi ke [0–255] (byte)

Soklat iku warna wujud kuning peteng, oranye, utawa abang kang diiloni pencerahan kang relatif marang sinar utawa objèk warna putih.

sawatara ambang lan warna kuning saka kejenuhan luwih cendhèk dijenengaké soklat padhang.

Cèt warna soklat bisa digawé kanthi nambahaké warna ireng utawa warna pepak saka abang, jingga utawa kuning minangka warna ing intensitas cendhèk saka warna katelu.

Pita warna soklatBesut

Varian warna soklatBesut

Soklat pucetBesut

Soklat pucet
About these coordinates 
— Color coordinates —
Triplet RGB #987654
B (r, g, b) (152, 118, 84)
HSV (h, s, v) (30°, 45%, 60%)
Sumber [Unsourced]
B: Dinormalisasi ke [0–255] (byte)

Tampilan ing tengen minangka warna "Soklat pucet".

Soklat tuwaBesut

Soklat tuwa
About these coordinates 
— Color coordinates —
Triplet RGB #654321
B (r, g, b) (101, 67, 33)
HSV (h, s, v) (30°, 67%, 40%)
Sumber [Unsourced]
B: Dinormalisasi ke [0–255] (byte)

Tampilan ing tengen minangka warna "Soklat tuwa".

Uga delengenBesut