Tuduhaké menu pokok

Sony iku firma lan mèrek Jepang. Perusahaan iki diadegaké ing tanggal 7 Mèi 1946. Kantor gedhéné kapernah ing Kōnan Minato, Tokyo, Jepang.

Kasil produk saka SonyBesut

Sony punika sampun dhamél manéka rupa piranti-piranti élektronik, kaya ta tilpun sélulér [1], telepisi [2],[2]

Pranala njabaBesut