Squash

Squash (kadang dikenal minangka cordial ing basa Inggris Inggris, encer ing basa Hiberno Inggris, lan jus encer ing basa Inggris Skotlandia [1] ) yaiku sirup konsentrat non-alkohol sing digunakake nalika nggawe minuman . Biasane rasane woh-wohan, digawe saka jus buah, banyu, lan gula utawa sulih gula . Squash modern uga ngemot pewarna panganan lan rasa tambahan. Sawetara labu tradisional ngemot ekstrak herbal, utamane kembang tuwa lan jahe .Squash dicampur karo banyu utawa banyu karbonat sadurunge diombe [butuh sitiran] . Jumlah banyu sing ditambahake yaiku kanggo rasa, kanthi waluh dadi saya kurang kuwat mula diencerake. Minangka mixer ngombe, bisa uga dikombinasikake karo minuman beralkohol kanggo nyiyapake koktail .

Squash sing rasane woh sadurunge lan sawise dicampur karo banyu

RujukanBesut

  1. "Dictionary of the Scots Language:: SND :: sndns1181". Dibukak ing 2019-10-13.