Sriwedari, Lawiyan, Kutha Surakarta

désa ing Indonésia

Sriwedari iku kalurahan ing Kacamatan Lawiyan, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Sriwedari
Kalurahan
Sriwedari kapernah ing Kutha Surakarta
Sriwedari
Sriwedari
Sriwedari kapernah ing Jawa Tengah
Sriwedari
Sriwedari
Sriwedari kapernah ing Indonesia
Sriwedari
Sriwedari
Koordhinat: 7°34′07″S 110°48′48″E / 7.56857°S 110.81337°E / -7.56857; 110.81337Koordhinat: 7°34′07″S 110°48′48″E / 7.56857°S 110.81337°E / -7.56857; 110.81337
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanLawiyan
Kodhe laladan
administrasi
33.72.01.1006

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.