Tuduhaké menu pokok

Stadion Peter Mokaba iku stadion bal-balan ing Polokwane, Afrika Kidul, sing dipigunakaké kanggo Piala Donya FIFA 2010.

Stadion Peter Mokaba
LokasiAfrika Kidul Polokwane, Afrika Kidul
Koordinat23°55′30″S 29°27′54″E / 23.925°S 29.465°E / -23.925; 29.465
Dibuka2010
Kapasitas46.000

Stadion iki minangka salah siji saka lima stadion anyar sing dibangun kanggo Piala Donya 2010.

Pranala njabaBesut