Stalowa Wola
POL Stalowa Wola COA.svg
Lambang Stalowa Wola
POL Stalowa Wola map.svg
Lokasi Stalowa Wola
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 83 km²
Padunung: 66.482 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Stalowa Wola
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Stalowa Wola iku siji kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 66.482 jiwa.

External linksBesut