Standarisasi iku prosès pambentukan lan pasetujon ngenani Standar. Standar iku dokumèn sing nata kanthi sragam ngenani rékayasa utawa spésifikasi tèknik, kritéria, methode, prosès, utawa praktis. Sawetara standar iku wajib nanging ana sawatara sing sukarila.

Uga delengenBesut

Pirsani standardization, standardisation ing Wiktionary, kamus gratis.


RéferènsiBesut