Stasiun Balapan (lagu)

Stasiun Balapan punika lagu Jawi ingkang kagolong genre campursari, ingkang dipuntembangaken déning Didi Kempot. Lagu puniki wiwit populèr ing taun 1990-an

Tèks laguBesut

STASIUN BALAPAN

  • Ning Stasiun Balapan
  • Kutho Sala sing dadi kenangan
  • Kowe karo aku
  • Nalika ngeterke lungamu
    • Ning Stasiun Balapan
    • Rasane kaya wong kelangan
    • Kowe ninggal aku
    • Ra krasa netes eluh ning pipiku
  • Ref. Dha ah... dhadhah sayang
  • Dhah... slamat jalan
    • Janji lunga mung sadhéla
    • Jare sewulan ra ana
    • Pamitmu nalika semono
    • Ning stasiun Balapan Sala
  • Janji lunga mung sadhéla
  • Malah tanpa kirim warta
  • Lali apa pancen nglali
  • Yèn eling mbok énggal bali
    • Ning Stasiun Balapan
    • Kutha Sala sing dadi kenangan
    • Ning Stasiun Balapan
    • Rasane kaya wong kelangan

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut