Tuduhaké menu pokok

Steven George Gerrard (lair ing Whiston, Inggris, 30 Mèi 1980; umur 39 taun) yaiku salah sawijining juru main bal-balan saka Inggris. Dhèwèké duweni postur 188 cm. Gerrard kang duwe peparab Stevie G main ing klub Liverpool FC wiwit taun 1997 nganti taun 2015, banjur nerusake karir bal-balané menyang negeri Paman Sam mèlu klub LA Galaxy[1]. Saiki Steven Gerrard wis pensiun lan dadi pelatih klub Glasgow Rangers ing Liga Skotlandia utawa Scottish Premier League.

Steven Gerrard
Gerrard, main wonten ing Liverpool
Katerangan priangga
Jeneng dawa Steven George Gerrard
Dhuwur 188 cm (6 ft 2 in)
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Liverpool
Angka 8
Karir nom
1987–1997 Liverpool F.C.
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1997– Liverpool 302 (55)
Tim nasional

2000–
Inggris
Inggris
4 (1)
67 (13)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 30 Juni, 2007.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 19 Agustus, 2008
Steven Gerrard.

GelarBesut

Sareng Liverpool

  • 2011-2012 Piala Liga

Pranala njabaBesut

RéferènsiBesut