Stockholm [stɔkːɔlm] Ngenani wuni iki rungokna  iku kutha krajan Swèdhen. Kutha iki sing ndunungi watara 760.000 jiwa sajeroning kutha iku dhéwé, nanging bisa nganti 1.704.930 jiwa (2005) kanggo Stockholm Raya. Kutha iki nduwé tlatah sing jembaré 188 km².

Sesawangan kutha Stockholm

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut