Strip komik iku gambar utawa rangkéyan gambar kang isiné carita. Strip komik ditulis lan digambar déning siji kartunis, lan diterbitaké kanthi rutin (lumrahé padinan utawa minggon) ing koran lan ing Internèt. Ing Britania Raya lan Éropah, strip komik uga diterbitaké kanthi sèri sajeroning kalawarti-kalawarti komik, sauntara kisah siji strip sok-sok sambung terus nganti telung kaca utawa luwih. Strip komik uga wis mijil sajeroning kalawarti-kalawarti AS, kaya ta upamané Boy's Life.

JeanBackstage002.png

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut