Suèt

Suet punika mentahan, atos Saka lemak saka daging sapi utawa daging kambing ketemu sak Bangkekan lan ginjel .

Suet pedhet

Suet iku duwe titik leleh antara 45 ° C lan 50 ° C (113 ° F lan 122 ° F) lan kongelasi ing antarane 37 ° C lan 40 ° C (98,6 ° F lan 104 ° F). Titik asap sing dhuwur nggawe ideal kanggo nggoreng lan produksi jajanan .