Choi Sulli (lair Choi Jinri; 29 Maret 1994 - seda Sulli; 14 Oktober 2019 ing umur 25 taun), punika panjenenganipun aktris Koréa, penyanyi, penari, ugi MC. Panjenenganipun miwiwiti minangka pamarkaryanipun dados aktris anak inggih punika ing taun 2005.Sulli uga kalebu anggota saking 5 - anggota kalompok wadon f (x), ingkang dipunmadegaken déning panjenenganipun SM Entertainment minangka taun 2009 lan MC saking Inkigayo Program SBS wiwit 2010/02/07 ngantos sapunika [1]

Sulli Choi
최설리
190903 설리 FENDI 2019 FW 컬렉션 팝업스토어 02.png
Pratélan latar wuri
Jeneng lairChoi Jin Ri (최진리)
ParabanSulli
Ssul
Giant Baby
One Million Dollar Smile
Lair(1994-Cithakan:NOMORBULAN-29)29 Maret 1994
Yangsan, South Gyeongsang, South Korea
SakaBusan, South Korea
Pakaryanactress, dancer, singer, rapper, model, MC
Mangsa akarya2005–2019
LabèlSM Entertainment (South Korea)
Sing magepokanf(x), SM Town, Inkigayo
Sana jaringanme2day.net/fx_sulli
Signature of Sulli
Sulli Choi

Pranala njabaBesut

Cathetan sukuBesut