Tuduhaké menu pokok

Supernova: Ksatria, Puteri, dan Bintang Jatuh

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist.

Supernova: Ksatria, Puteri dan Bintang Jatuh ya iku novèl fiksi ilmiah karangan Dee kang diterbitake taun 2000. Novèl iki minangka pérangan sepisanan saka tetralogi Supernova.

SinopsisBesut

Mujudake ikrare gawé karya bebarengan, pasangan Dimas lan Reuben wiwit nulis roman kang diwènèhi irah-irahan Kesatria, Putri, dan Bintang Jatuh.

Paralel karo babagan mau, ing kasunyatan uripé, sawijining carita tresna kang dipenging dialami déning Ferre lan Rana. Katresnane mresentasike dinamika kang ana antarané paraga Kesatria lan Putri sajeroning fiksi Dimas lan Reuben. Tokoh kaping telu Bintang Jatuh, dituduhake déning sawijining paragawati kondhang kanthi jeneng Diva, kang duwé profesi sampingan minangka pelacur kelas atas.

Tanpa ana kang bisa ngantisipasi, anané Supernova dadi kunci panemtu kang pungkasane ngrajut kauripan nyata antarané Ferre-Rana-Diva kanthi carita fiksi karya Dimas-Reuben ing sawijining dhimènsi ing panguripan kang nyata.

Pranala njabaBesut