Supitan

Supitan iku pabanyon kang ciyut kang nggandhèngaké rong pabanyon kang luwih amba, lan amarga iku lumrahé dumunung antarané rong dharatan. Supitan rerékan kaaran terusan utawa kanal.

Supitan Gibraltar kang misah Spanyol lan Maroko lan ngubungaké Segara Tengah karo Samudra Atlantik