Tanah Rubuh, Manokwari

Tanah Rubuh iku dhistrik ing Kabupaten Manokwari Propinsi Papua Kulon.

Tanah Rubuh
Dhistrik
Nagara Indonésia
PropinsiPapua Kulon
KabupatènManokwari
Kode Kemendagri92.02.17 Edit the value on Wikidata

Kabupatèn Manokwari