Tarsus (saka basa Hittit "Tarsa") bisa ngrujuk marang:

Wiktionary-logo.svg
Pirsani informasi ngenani Tarsus ing KamusWiki.

Kanggo jeneng panggonan:

Ing biologi:

Kagunan liyané: