Tegalreja, Kutha Ngayogyakarta

kacamatan ing Kutha Yogyakarta, Indonésia
(Kaelih saka Tegalrejo)

Tegalreja iku kacamatan ing Kutha Ngayogyakarta.[1]

Tegalreja
Kacamatan
Trankripsi basa Jawa
 • Carakanꦠꦼꦒꦭ꧀ꦉꦗ
 • LatinTegalreja
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTegalrejo
Tegalreja kapernah ing Ngayogyakarta
Tegalreja
Tegalreja
Tegalreja kapernah ing Indonésia
Tegalreja
Tegalreja
Koordhinat: 7°46′33″S 110°21′33″E / 7.77576°S 110.35909°E / -7.77576; 110.35909Koordhinat: 7°46′33″S 110°21′33″E / 7.77576°S 110.35909°E / -7.77576; 110.35909
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KuthaNgayogyakarta
Kalurahan
Kodhe laladan
administrasi
34.71.01

KalurahanBesut

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)