Tembung krama inggil

tembung Jawa

Tembung krama inggil iku tembung Jawa kang kanggo ngurmati utawa ngajèni kanthi cara ngluhuraké madyama purusa utawa pratama purusa. Tegesing tembung inggil iku 'dhuwur' utawa 'luhur'.[1]

Cathetan sikilBesut

  1. Suwadji 2013, kk. 8-9.

RujukanBesut