Tuduhaké menu pokok

Tembung krama inggil iku tembung Jawa kang kanggo ngurmati utawa ngajèni kanthi cara ngluhuraké madyama purusa utawa pratama purusa. Tegesing tembung inggil iku 'dhuwur' utawa 'luhur'.[1]

Cathetan sikilBesut

  1. Suwadji 2013, kk. 8-9.

RujukanBesut