Terminal Tirtonadi

Terminal Tirtonadi ya iku terminal bis sing dumunung ing kacamatan Banjarsari kutha Sala. Terminal iki wiwit ana ing taun 1975 lan ana jurusan menyang ngulon lan ngwétan. Wanci operasiné 24 jam.

Terminal Tirtonadi

Uga delengenBesut

RéferènsiBesut