Tuduhaké menu pokok
Bis lagi ngetem nang terminal

Terminal utawa Terminal bis ya iku panggonan kanggo numpak utawa mudhun tetumpakan kaya ta bis, angkot, lan manéka jinising tetumpakan umum liyané. Saben kutha adaté duwé terminal. Jinising terminal ana loro, sing sapisan sinebut terminal jero kutha lan terminal ter kutha lan ter provinsi.

Delengen ugāBesut

RéferènsiBesut