Testega, Pagunungan Arfak

(Kaelih saka Testega, Manokwari)

Testega iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Pagunungan Arfak Propinsi Papua Kulon.

Testega
Dhistrik
Nagara Indonésia
PropinsiPapua Kulon
KabupatènPagunungan Arfak
Kode Kemendagri92.12.08 Edit the value on Wikidata

Kabupatèn Pagunungan Arfak