Tetanduran hias

Tetuwuhan hias ya iku sakabehing tetuwuhan sing ditandur kanggo taman, rerenggan ruangan, upacara, komponèn riasan, lan uga bisa kanggo karangan bunga.[1] Lumrahé tetuwuhan iki bisa diarani kekembangan.[1] Tentanduran hias akèh jinisé, sing biyasa ditemokaken ing désa-désa ya iku ana kembang mawar, melati, kembang sepatu, kembang srengéngé,[2] lan liya-liyané.

Tetuwuhan hias

Cathetan sukuBesut

  1. a b [1](diunduh tanggal 22 maret 2011)
  2. [2](diunduh tanggal 22 Maret 2011)