The Cricket on the Hearth

The Cricket on the Hearth: A Fairy Tale of Home iku novèla sing dianggit Charles Dickens, diterbitaké Bradbury lan Evans, lan dibabar nalika 20 Dhésèmber 1845 mawa ilustrasi gubahan Daniel Maclise, John Leech, Richard Doyle, Clarkson Stanfield lan Edwin Henry Landseer.[1] Dickens miwiti nulis buku iki kala 17 Oktober 1845 lan mungkasi sadurungé 1 Dhésèmber. Kaya amèh kabèh buku natal Dickens, The Cricket on the Hearth diterbitaké ing wujud buku dudu serial.[2] Dickens ndunungaké novèl iki novèl sing tentrem, lugu, omahan, lan ndhemeni.[2] Novèl iki kapérang sawenèh bab sing diarani "Chirps", padha karo "Quarters" saka The Chimes utawa "Staves" saka A Christmas CarolThe Cricket on the Hearth dadi buku angka 3 saka limang buku Natalé Dickens, A Christmas Carol (1843), The Chimes (1844), The Battle of Life (1846) lan The Haunted Man and the Ghost's Bargain (1848).

CathetanBesut

  1. Kitton, Frederic G. (1900).
  2. a b Schlicke, Paul (1999).