Tuduhaké menu pokok

The Heirs ( 왕관을 쓰려는 자, 그 무게를 견뎌라 – 상속자들 ), uga dikenal minangka The Inheritors, ya iku sèrial televisi Korea Kidul kang dibintangi Lee Min-ho, Park Shin-hye lan Kim Woo-bin . [1] Ditulis déning Kim Eun-sook, setting drama kasebut ing sawijining sekolah menengah sing dipanggonké déning wong sing duwé hak istimewa lan sugih. [2] Drama iki disiarké ing SBS saka 9 Oktober nganti 12 Desember 2013. [3]

Drama iki minangka drama Korea pisanan kang digawé déning platform distribusi digital Amérika DramaFever lan perusahaan produksi Korea Hwa & Dam Pictures . [4] Seri iki minangka hit utama ing Korea Kidul lan nampa popularitas ing Asia. [5] [6] [7]

SinopsisBesut

Seri kasebut nyeritaké klompok siswa sugih, kaya sing bakal nguwasani kerajaan bisnis, ngatasi kesulitan lan ngembangaké saben langkah bisnisé.

Kim Tan ( Lee Min-ho ) minangka pewaris sugih ing konglomerat Korea sing diarani Jeguk Group. [8] Dhèwèké diasingaké menyang AS déning kakangné Kim Won ( Choi Jin-hyuk ), sing nyoba ngontrol bisnis keluarga. [9] Nalika ing Amerika Serikat, dhèwèké ketemu Cha Eun-sang ( Park Shin-hye ). [10] Kim Tan langsung jatuh cinta karo Eun-sang. Nalika Kim Tan bali menyang Korea, mungsuhe Choi Young-do ( Kim Woo-bin ) wiwit milih Eun-sang kanggo nganggu Tan. Ketegangan nyebabaké nalika Young-do uga jatuh cinta karo Eun-sang, lan Kim Tan dipeksa milih antarane tanggung jawab dhèwèké kanggo nggayuh bisnis kulawarga utawa katresnan.

ParagaBesut

UtamaBesut

  • Kim Woo-bin minangka Choi Young-do [22] [23] [24]
    • Yang Hyun-mo minangka Choi Young-do enom

Aktor PendhukungBesut

  • Kim Ji-won minangka Rachel Yoo [25] [26]
  • Kang Min-hyuk minangka Yoon Chan-young [27] [28]
  • Kang Ha-neul minangka Lee Hyo-shin [29]
  • Park Hyung-sik minangka Jo Myung-soo [31] [28]
  • Jeon Soo-jin minangka Kang Ye-sol
  • Choi Tae-hwan minangka Lee Sang-woo
  • Yang Seung-pil minangka Hyo-joon
  • Cho Yoon-woo minangka Moon Joon-young [32]

RemakeBesut

Drama televisi Cina taun 2014 kanthi irah-irahan Billion Dollar Heir (口万 继承人) dibintangi Yu Xiao Tong, Kan Qing Zi lan penyanyi Korea- Choi Siwon wiwitané dilaporaké minangka remake The Heirs, [33] [34] nanging ditolak dening Choi lan sutradara Li Shao Hong, nyathet crita lan karakter sing beda-beda. [35] Ing 2016, diumumaké yèn film Korea-Cina adhedhasar The Heirs ing karya. [36]

RujukanBesut

  1. Oh, Jean (October 8, 2013). "Lee Min-ho, back to class". The Korea Herald. Dijupuk February 3, 2014. 
  2. Won, Ho-yeon (October 10, 2013). "Famed scriptwriter revels in cliche". Korea JoongAng Daily. Dijupuk February 3, 2014. 
  3. Kang, Jung-yeon (September 5, 2013). "Lee Min-ho, Park Shin-hye Team Up for 1st Script Reading Session of Inherits". TenAsia. Diarsip saka sing asli ing March 28, 2014. Dijupuk February 3, 2014. 
  4. "Dramafever Set To Premiere First Original Co-production The Heirs". Hancinema. October 8, 2013. Dijupuk February 3, 2014. 
  5. "2013 Kdramas That Got The Best Ratings : Drama Stories". KDramaStars. Dijupuk December 29, 2016. 
  6. "Hallyu booming again in China, bigger than ever". Korea JoongAng Daily. March 14, 2014. 
  7. Lee, Da-gyeong; Ha, Hyeon-kyung (January 25, 2014). "Cinderella programs enchant TV audiences". Korea JoongAng Daily. Dijupuk February 3, 2014. 
  8. Jeguk tegese "kekaisaran" ing basa Korea .
  9. Lee, Hye-ji (October 1, 2013). "Lee Min-ho, Choi Jin-hyuk to Have Fiery Showdown in The Inheritors". TenAsia. Dijupuk February 3, 2014. 
  10. Kang, Jung-yeon (September 24, 2013). "Lee Min-ho, Park Shin-hye to Have Romantic Encounter in Inherits". TenAsia. Dijupuk February 3, 2014. 
  11. Hong, Grace Danbi (March 29, 2013). "Lee Min Ho to Return to TV with Secret Garden Writer". enewsWorld. Dijupuk May 31, 2013. 
  12. Lee, Sun-min (October 8, 2013). "Lee Min-ho heads back to high school". Korea JoongAng Daily. Dijupuk February 3, 2014. 
  13. Bae, Sun-young (October 11, 2013). "INTERVIEW: Lee Min-ho, Now the Fatally Attractive Inheritor Kim Tan". TenAsia. Dijupuk February 3, 2014. 
  14. Lee, Na-rae (December 31, 2013). "Interview: Lee Min Ho Talks About Why He Chose The Heirs". enewsWorld. Dijupuk February 3, 2014. 
  15. Kim, Ji-yeon (January 1, 2014). "Interview: Lee Min Ho Talks About the Weight of His Crown as a Star". enewsWorld. Dijupuk February 3, 2014. 
  16. Lee, Na-rae (January 1, 2014). "Interview: The Heirs Lee Min Ho Says Kim Woo Bin is a Mature Friend". enewsWorld. Dijupuk February 3, 2014. 
  17. Won, Ho-yeon (January 2, 2014). "Lee Min-ho done with high school". Korea JoongAng Daily. Dijupuk February 3, 2014. 
  18. An, So-hyun (April 5, 2013). "Park Shin Hye Cast for The Heirs". enewsWorld. Dijupuk May 31, 2013. 
  19. Lee, Sun-min (April 6, 2013). "Park Shin-hye to star in SBS drama". Korea JoongAng Daily. Dijupuk June 15, 2013. 
  20. Lee, Cory (December 31, 2013). "Park Shin-hye Says Hearty Goodbye to The Inheritors". TenAsia. Dijupuk February 3, 2014. 
  21. "Park Shin-hye Scales Acting Career High with New Series". The Chosun Ilbo. January 4, 2014. Dijupuk February 3, 2014. 
  22. An, So-hyoun (July 16, 2013). "Kim Woo Bin Confirmed in Role for The Heirs". enewsWorld. Dijupuk July 19, 2013. 
  23. Lee, Sun-min (December 12, 2013). "Kim Woo-bin's star shines ever bright". Korea JoongAng Daily. Dijupuk February 3, 2014. 
  24. Kim, Yeon-ji (December 24, 2013). "Model inherits rebellious role". Korea JoongAng Daily. Dijupuk February 3, 2014. 
  25. "Kim Ji Won Enjoys Working with Flower Boys Everywhere". enewsWorld. 
  26. "Kim Ji-won on Playing the Woman Viewers Love to Hate". The Chosun Ilbo. January 8, 2014. 
  27. Lee, Hye-ji (September 12, 2013). "CNBLUE Kang Min-hyuk Shows Golden Smile on the Set of Inherits". TenAsia. Diarsip saka sing asli ing March 28, 2014. Dijupuk February 3, 2014. 
  28. a b "CNBLUE Kang Min-hyuk, ZE:A Hyungsik Join Lee Min-ho Drama". 10Asia. July 17, 2013. 
  29. Hong, Grace Danbi (November 20, 2013). "Kang Ha Neul Feels like He's Really Going to School While Filming The Heirs". enewsWorld. Dijupuk February 3, 2014. 
  30. Lee, Hye-ji (September 16, 2013). "f(x) Krystal to Turn Perfect Girl in Inheritors". TenAsia. Diarsip saka sing asli ing March 28, 2014. Dijupuk February 3, 2014. 
  31. "ZE:A’s Hyung Sik says His Character Was Written for Him". Mwave. October 17, 2013. 
  32. "Jo Yoon-woo on site". Hancinema. Xports News. October 25, 2013. 
  33. Jo, Yeon-kyung (December 26, 2013). "China to Remake The Heirs and Start Filming in January". enewsWorld. Dijupuk February 3, 2014. 
  34. Kim, Gwang-kuk (February 3, 2014). "Super Junior's Siwon Cast in Chinese Drama". TenAsia. Dijupuk February 4, 2014. 
  35. Kim, Hee-eun (May 2, 2014). "Si-won to star in Chinese drama". Korea JoongAng Daily. Dijupuk May 2, 2014. 
  36. "Chinese Film Based on "Heirs" to Be Co-Produced Between Korea and China". Soompi. February 23, 2016. 

Pranala njabaBesut