The Second Sex (Basa Prancis: Le Deuxième Sexe, Juni 1949) iku sawijining buku karya penganut èkstènsialis Prancis sing misuwur yakuwi Simone de Beauvoir. Buku iki minangka karya ngenani tindakan marang wanita sadawaning sajarah lan kerep dianggep siji karya sastra ngenani wanita.

The Second Sex
200px
Vintage Reissue edition (1989)
PanganggitSimone de Beauvoir
NagaraPrancis
BasaBasa Prancis
GènreFilsafat
Feminitas
Kala babar
1949
Jinis saranaHardback
Softback
Kaca800
ISBN0-679-72451-6
OCLC20905133

Pranala njabaBesut