Tom James

Tom James (lair 15 April 1996) yaiku pemain bal-balan profesional Wales sing main dadi Bek kanggo Wigan Athletic.

Tom James
Thomas James 2014.jpg
James main kanggo Cardiff City ing taun 2014
Katerangan priangga
Jeneng dawa Thomas Lynn James[1]
Tanggal lair (1996-04-15) 15 April 1996 (umur 25)
Papan lair Cardiff, Wales
Dhuwur 1.80 m (5 ft 11 in)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Wigan Athletic
(nyileh saka Hibernian)
Angka 27
Karir nom
2004–2013 Cardiff City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013–2017 Cardiff City 1 (0)
2017–2019 Yeovil Town 78 (6)
2019– Hibernian 6 (0)
2020–Wigan Athletic (nyileh) 3 (1)
Tim nasional
2014 U-19 Wales 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21:08, 8 Oktober 2020 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 13:01, 27 Juli 2019 (UTC)

ReferensiBesut

  1. "Clubs submit retained and released lists". Premier League. 23 May 2014. Dibukak ing 8 August 2014.
  2. "Player Profiles – Tom James". Yeovil Town F.C. Dibukak ing 16 January 2017.