Tuduhaké menu pokok

Uaboe (uga dikenal minangka Waboe) iku sawjining dhistrik ing nagara pulo Nauru, dumunung ing sisih kulon-lor pulo. Jembar wewengkoné watara 0.8 km², Uaboe nduwèni padunung 330. Kantor pertanahan Nauru dumunung ana ing Uaboe, lan dhistrik iki minangka bagéan saka konstituensi Ubenide, kang diwakili déning wong papat ing Parlemèn.