Universitas Groningen

Universitas Groningen (Walanda: Rijksuniversiteit Groningen utawa RUG) ya iku pawiyatan luhur nagara sing kapernah ing Groningen, Walanda. Universitas iki diadegaké taun 1614.

Academiegebouw (Gedhong Akadhemik) saka Universitas Groningen

Pranala njabaBesut