Tuduhaké menu pokok

Universitas Sanata Dharma iku universitas Katulik kang mapan ing Yogyakarta.

Universitas Sanata Dharma
Rèktor Drs.J. Eka Prijatma, M.Sc, Ph.D. (2014-sekarang)
Situs web www.usd.ac.id