University of east london

University of East London (UEL) iku sawijining universitas sing basisé ing East End kutha London, Inggris. Universitas iki nduwèni watara 23.000 mahasiswa, sing basisé ing kampus Stratford lan Docklands.

University of East London
East London University logo.png
Diadegaké1992 - gained University Status
1970 - North East London Polytechnic
JenisPublic
KonselorLord Rix
Mahasiswa19,305[1]
Sarjana14,230[1]
Magister5,080[1]
KampusUrban
LokasiLondon, Inggris
Situs webhttp://www.uel.ac.uk/

RujukanBesut

  1. a b c "Table 0a - All students by institution, mode of study, level of study, gender and domicile 2006/07" (Microsoft Excel spreadsheet). Higher Education Statistics Agency. Dibukak ing 2008-04-08.

Pranala njabaBesut