Vertical Limit

Vertical Limit inggih punika salah satunggalipun filem box office. Film punika nyariosaken lelampahanipun tim ingkang munggah gunung, kang nyobi nakluakaken gunung ingkang paling ganas.

Salah satunggalipun aktor Vertical Limit

Aktor Lan AktrisBesut

  1. Chris O'Donnel kang dados Peter Garret
  2. Robin Tunney kang dados Annie
  3. Stuart Wilson
  4. Bill Paxton
  5. Nicholas Lea
  6. Lan Sapenunggale

Alur CaritaBesut

Film punika nyariosaken lelampahanipun Peter Garret ingkang dipunperanaken déning Chris O'Donnel kang nglajengaken upaya panylametan ing K2, inggih punika salah satunggalipun pucuk gunung kang paling nginggil nomer kalih ing donya. Peter Garret punika badhé nylametaken adikipun piyambak, Annie ingkang dipunperanaken déning Robin Tunney lan tim sapanunggalipun kang dipunperanaken déning Bill Paxton lan Nicholas Lea. Setahun sadèrèngipun, Peter Garret lan Annie kang kakang adik punika ngalami kacilakan pendakian ingkang nrenyuhaken. Peter Garret kapeksa ngethok tali ingkang kaiket ing sabuk bapakipun, Royce kanggé nylametaken adikipun Annie sinaosa toh-tohanipun nyawa.[1] Sasampunipun prastawa punika, Peter milih ngasingaken badhanipun piyambak lan dados juru foto utawi juru foto, sanèsipun punika Annie badhé ngawujudaken pangarep-arepanipun bapakipun inggih punika saged dodos pendaki ingkang naklukaken gunung.[2] Annie sampun misuwur lan dipunsewa kaliyan konglomerat Elliot Vaugh kanggé misi naklukake K2, gunung kang nginggilipun nomer kalih ing donya kang dumnung ing kawasan pagunungan Himalaya. Samangke adikipun Peter, Annie kajebak ing pagunungan ingkang nginggilipun 26000 kaki, utawi ing zona bahaya ingkang saged dadosaken tiyang séda.

Cathetan sukuBesut

  1. www.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 6 Agustus 2011)
  2. www.tabloidbintang.com(dipuntingali tanggal 6 Agustus 2011)