Walmiki utawa Valmiki utawa Balmiki iku panulis utawa pujangga saka India kuna, sing kaanggep nganggit wiracarita Ramayana.

Valmiki Ramayana.jpg

Apa dhèwèké tau ana apa namung legènda waé, ora ana sing mangertèni.