Warmare, Manokwari

Warmare iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing kabupatèn Manokwari Propinsi Papua Kulon.

Warmare
Dhistrik
Nagara Indonésia
PropinsiPapua Kulon
KabupatènManokwari
Kode Kemendagri92.02.03 Edit the value on Wikidata

Kabupatèn Manokwari