Tuduhaké menu pokok

Warung punika panggènan tiyang sadéyan barang, panganan, dèdhaharan, unjukan, busana, lan sakpanunggalipun.

Priyayi ingkang nindhakaken pedhamelan punika dipunsebat 'bakul'.