Westminster Abbey

The Collegiate Church of St Peter, Westminster, sing luwih ditepungi kanthi jeneng Westminster Abbey, iku siji gréja kanthi arsitèktur Gothic ing Westminster, London, ing sisih kulon Palace of Westminster. Gréja iki papan tradhisional kanggo panobatan raja lan ratu Inggris lan uga pasaréyan para raja lan ratu. Saliyané iku, nalika papan iki uga dienggo pawiwahan para pangéran Inggris.

Sing disarèkaké ing kénéBesut

NaveBesut

Transept lorBesut

Transept kidulBesut

Poets' Corner

CloistersBesut

North Choir AisleBesut