Whopper

Whopper minangka roti isi teken lan lini produk sing gegandhengan didol dening rantai restoran panganan cepat saji internasional Burger King lan waralaba Australia, Hungry Jack's . Dikenalake ing taun 1957, roti isi wis ngalami sawetara reformulasi kayata ngowahi ukuran bagean lan pangowahan roti. Hamburger kondhang ing industri panganan cepet, kanthi tagihan Burger King minangka "Omah Whopper" ing pariwara, plang, lan ing toko konsep, BK Whopper Bar . Amarga posisine ing pasar, Whopper njaluk para pesaing Burger King nyoba ngembangake produk sing padha sing dirancang kanggo saingan.

Whopper
Whopper.jpg
A Burger King Whopper sandwich
Ajiné nutrisi saben 1 sandwich (270 g)
Ènergi660 kkal (2,800 kJ)
49 g
Gula11 g
Serat panganan2 g
40 g
Saturasi12 g
Tran1.5 g
28 g
Mineral
Sodhium
(65%)
980 mg
Komponèn liyané
Energy from fat360 kkal (1,500 kJ)
Cholesterol90 mg
Persèntase sadarma pangira-ira sarana pamrayoga ing AS tumrap wong diwasa.
Source: www.BK.com (PDF)