Tuduhaké menu pokok

Wikipedia:Tutorial (Ruangjeneng)

WikipediaTutorial.png
Artikel iki bagéan saka
Tutorial Wikipedia
Kaca tutorial...

Kaca ngarep
Panyuntingan
Nata format
Pranala Wikipedia
Pranala situs kagandhèng
Pranala njaba
Kaca dhiskusi
Élingana
Pandaftaran
Ruang jeneng
Info sabanjuré

Delengen uga...

Daftar isi pitulung

Saliyané artikel lan kaca dhiskusi, ana kaca kanthi berkategori "ing mburi layar" kang mbiyantu para wikiwan/wikiwati komunikasi siji lan sijiné, lan mainaké peran jroning mbangun Wikipedia. Area iki kerep diarani ruang jeneng utawa namespaces — kayadéné jroning ruang jeneng Gunemanku.

Kaca-kaca jroning ruang jeneng Wikipedia nyadiakaké informasi bab Wikipedia lan cara migunakaké. Ruang jeneng MediaWiki isi teks antarmuka kaya label pranala lan pesen-pesen server. Saben kaca ruang jeneng uga nduwèni kaca dhiskusi.


Kanggo katrangan kang luwih jangkep bab ruang jeneng, delengen Wikipedia:Namespace.

Terusaké tutorial iki menyang pokok bahasan sabanjuré.