Wikipedia:Wiki Mrebawani/Kumpul 25 Januari 2016

Panitya Wiki Mrebawani @Adhi Kurniawan: ngawontenaken pakempalan sarta gladhèn Wikipédia. Pratélan adicara sinerat ing andhap punika.

  • Surya: 25 Januari 2015
  • Tabuh: 09.00-12.00 WIB
  • Papan: Gedhong British/NBC, Margi Gubeng Kertajaya-Dharmahusada Dalam, Kitha Surabaya

Para rawuhBesut

Adicara punika kabikak kanggé sinten kémawon. Panjenengan manawi karsa rawuh angsal nyerat asma wonten ing andhap seratan punika utawi wonten ing mriki.