Winong, Boyalali, Boyalali

Winong iku désa ing Kacamatan Boyalali, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Winong
Désa
Winong kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Winong
Winong
Winong kapernah ing Jawa Tengah
Winong
Winong
Winong kapernah ing Indonésia
Winong
Winong
Koordhinat: 7°26′17″S 110°39′03″E / 7.43799°S 110.65085°E / -7.43799; 110.65085Koordhinat: 7°26′17″S 110°39′03″E / 7.43799°S 110.65085°E / -7.43799; 110.65085
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBoyalali
Kodhe laladan
administrasi
33.09.05.2005

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)