Wognum

Wognum
Barkas:Wapen van Wognum bewerkt.svg
Lambang Wognum
LocatieWognum.png
Lokasi Wognum
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Wognum.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Wognum iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.