Tuduhaké menu pokok

Yahoo! iku portal web populèr kang dioperasèkaké prusahaan kang jenengé Yahoo! Inc.. Yahoo! wiwitané mung kaya déné bookmark (pituduh kaca buku), ide iku diwiwiti ing sasi April 1994, wektu iku ana loro alumni Universitas Stanford nuju liburan nalika profesor-é lunga menyang jaba kutha amarga cuti.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Cithakan:IT giants