Yukata iku jeneng salah siji klambi tradhisionalé Jepang. Sanajan klambi tradhisional, yukata isih kerep dinggo karo wong Jepang tekan saiki yèn ana fèstival-fèstival, utamanè wong-wong enom.

Yukata lan KimonoBesut

Wong-wong sing ora saka Jepang akèh sing ora ngerti bedané yukata karo Kimono. Yukata digawé saka katun, yèn kimono digawé saka sutra. Saliyané iku, yukata iku mung dinggo pas acara-acara sing ora resmi, déné kimono iku dinggo pas acara resmi.

Pranala njabaBesut