Yuta Nakayama

Yuta Nakayama (中山 雄太 Nakayama Yūta?, lair 16 Februari 1997) yaiku pemain bal-balan profesional Jepang sing main dadi Bek kanggo Huddersfield Town.

Yuta Nakayama
中山 雄太
Katerangan priangga
Jeneng dawa Yuta Nakayama
Tanggal lair (1997-02-16) 16 Fèbruari 1997 (umur 25)
Papan lair Ryūgasaki, Ibaraki, Japan
Dhuwur 1.81 m (5 ft 11 in)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Huddersfield Town
Angka 33
Karir nom
2011–2014 Kashiwa Reysol nom
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2015–2018 Kashiwa Reysol 76 (6)
2015J. League U-22 (nyileh) 12 (0)
2019–2022 PEC Zwolle 79 (5)
2022– Huddersfield Town 8 (1)
Tim nasional
2015–2017 Jepang U-20 30 (0)
2018–2021 Jepang U-23 18 (4)
2019– Jepang 16 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 18 September 2022.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 10 June 2022 (UTC)

ReferensiBesut