Tuduhaké menu pokok

Tim nasional bal-balan Jepang iku timnas bal-balan sing diwangun déning Japan Football Association (JFA).

Jepang
Julukan Blues, Samurai Biru
Asosiasi Asosiasi Bal-balan
Jepang
Pelatih Jepang Takeshi Okada
Penampilan paling akèh Masami Ihara (123)
Pencetak gol paling akèh Kunishige Kamamoto (73)
Kostum kandang
<div style="position: absolute; left: 0px; top: 95px; width: 100px; height: 40px; background-color: #First game = Jepang 0-5 Républik Rakyat Cina
(Tokyo, Jepang; 9 Mèi 1917)">
Kostum tandang
Kemenangan terbesar
Jepang 15-0 Filipina
(Tokyo, Jepang; 27 September 1967)
Kekalahan terbesar
Jepang 2-15 Filipina
(Tokyo, Jepang; 10 September 1917)
Piala Dunia
Penampilan 4 (Pertama kali pada 1998)
Asil paling apik Babak 2, 2002, 2010
Piala Asia
Penampilan 7 (Pertama kali pada 1988)
Asil paling apik Juwara, 1992, 2000, 2004, 2011

Werna sragam tim: biru, putih, abang. Penampilan pisanan Jepang ing Piala Donya FIFA 1998. Timnas Jepang luwih suksès ing ajang Piala Asia, dadi juwara kaping telu sajeroning patang final pungkasan. Saingané ing Asia ya iku Koréa Kidul, China lan Iran.

Rékor ing Piala DonyaBesut

Rékor ing Piala AsiaBesut

Pencetak gol paling akèhBesut

Piala Donya FIFA 2006Besut

Pranala njabaBesut