Tuduhaké menu pokok

Tim nasional bal-balan Jepang

Tim nasional bal-balan Jepang iku timnas bal-balan sing diwangun déning Japan Football Association (JFA).

Jepang
JulukanBlues, Samurai Biru
AsosiasiAsosiasi Bal-balan
Jepang
PelatihJepang Takeshi Okada
Penampilan paling akèhMasami Ihara (123)
Pencetak gol paling akèhKunishige Kamamoto (73)
Kostum kandang
<div style="position: absolute; left: 0px; top: 95px; width: 100px; height: 40px; background-color: #First game = Jepang 0-5 Républik Rakyat Cina
(Tokyo, Jepang; 9 Mèi 1917)">
Kostum tandang
Kemenangan terbesar
Jepang 15-0 Filipina
(Tokyo, Jepang; 27 September 1967)
Kekalahan terbesar
Jepang 2-15 Filipina
(Tokyo, Jepang; 10 September 1917)
Piala Dunia
Penampilan4 (Pertama kali pada 1998)
Asil paling apikBabak 2, 2002, 2010
Piala Asia
Penampilan7 (Pertama kali pada 1988)
Asil paling apikJuwara, 1992, 2000, 2004, 2011

Werna sragam tim: biru, putih, abang. Penampilan pisanan Jepang ing Piala Donya FIFA 1998. Timnas Jepang luwih suksès ing ajang Piala Asia, dadi juwara kaping telu sajeroning patang final pungkasan. Saingané ing Asia ya iku Koréa Kidul, China lan Iran.

Rékor ing Piala DonyaBesut

Rékor ing Piala AsiaBesut

Pencetak gol paling akèhBesut

Piala Donya FIFA 2006Besut

Pranala njabaBesut