Tuduhaké menu pokok

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

  • Katulik-Baptism of the Lord
  • Dinten Pembebasan ing Togo
  • Ing Swedia, Natal telas ing dinten kaping 20, dinten Knut. Laré-laré alit ngriyayakaken mawi nguncalaken wit Natal medal saking griya.

Uga delengenBesut