Tuduhaké menu pokok

25 Juli punika dinten ingkang kaping 206 utawi 207 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

  • 2012 -Lindhu mawi kakiyatan 6,4 SR ngguncang Pulo Simeulue, Acèh.

    WiyosanBesut

    SédaBesut

    RiyayaBesut

    Uga delengenBesut

    24 Juli – 25 Juli – 26 Juli