Tuduhaké menu pokok

26 Juli punika dinten ingkang kaping 207 utawi 208 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

  • 2012 -Sabotenipun 58 jalmi tiwas lan 200.000 ngungsi amargi kakerasan ètnis antawis suku Bodo lan imigran Muslim ing Assam, India.

    WiyosanBesut

    SédaBesut

    RiyayaBesut

    Uga delengenBesut

    25 Juli – 26 Juli – 27 Juli