Tuduhaké menu pokok

27 Juli punika dinten ingkang kaping 208 utawi 209 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

  • 2012 -Olimpiade Mangsa Panas taun 2012 kanthi resmi dipunbikak (foto) ing London, Inggris.

    WiyosanBesut

    SédaBesut

    RiyayaBesut

    Uga delengenBesut

    26 Juli – 27 Juli – 28 Juli