Kutha Administrasi Jakarta Pusat

kutha ing provinsi Daerah Khusus Ibukutha Jakarta, Indonésia
(Kaelih saka Jakarta Pusat)
Kutha Jakarta Pusat
Gambar:Lambang Kota Jakarta Pusat.jpg
Lambang Kutha Jakarta Pusat
Sesanti: "---" (---)
Lokasi Kutha Jakarta Pusat.jpg
Dina Dadi: ---
Walikutha: Sylviana Murni
Wakil Walikutha:
Jembar
 - Total:

48,17 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

8 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ---
+/- --- / km²
Suku Bangsa:Batawi, wong Jawa lan liyané
Agama:Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu, Buda lan Kong Hu Cu
Basa: basa Batawi, basa Indonésia lan liyané

Kutha Jakarta Pusat iku kutha ing Daerah Khusus Ibukota Jakarta.

GéografiBesut

PamaréntahanBesut

Kutha Jakarta Pusat ketata saking 8 kacamatan lan 44 kalurahan. Kacamatan-Kacamatan ing kutha Jakarta Pusat ya iku:

  1. Kacamatan Gambir
  2. Kacamatan Tanah Abang
  3. Kacamatan Menteng
  4. Kacamatan Senen
  5. Kacamatan Cempaka Putih
  6. Kacamatan Johar Baru
  7. Kacamatan Kemayoran
  8. Kacamatan Sawah Besar

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

DKI Jakarta